Zeilevenementen

Abel Tasman

Naast golfevenementen, kunnen wij ook een zeilevenement voor u organiseren op het schip de "Abel Tasman". Dit is een barketijn, wat staat voor een driemast zeilschip.

             
De Abel Tasman is een feestelijk en romantisch partyschip en altijd gezellig. Gezellig omdat het schip is ingericht met een knipoog naar de stijl van het  "Grand Cafe" met een donkerhouten lambrisering, veel koper en een stoere houten vloer.Het schip is voorzien van alle faciliteiten met een gezellige scheepsbar, de lounge, een gezellige zithoek in de stuurhut, goede sanitaire voorzieningen en natuurlijk een prima keuken.

Het schip is geschikt voor gezelschappen van 50 tot 120 personen.

Voor meer informatie kunt u hier contact met ons opnemen.

Bounty

In ons zeilevenementenprogramma bieden wij tevens diverse gelegenheids-arrangementen aan op het twee mast brigantijn zeilschip, genaamd de Bounty.

Het schip is ingericht met een traditionele chique ambiance en bied plaats aan 15 tot maximaal 50 personen. Aan de gezellige bar kan wat gedronken worden, er is een uitstekende keuken aanwezig om u van een hapje danwel heerlijke maaltijd te voorzien.

                                                                                                                                                                      

Ook dit is mogelijk op dit fantastische schip in de vorm van een dansruimte waarbij we gebruik maken van een professionele geluidsinstallatie. Voor elk feest , voor elke gelegenheid mogelijkheden te over. Dit kunt u vooraf bespreken zodat wij u voldoende kunnen informeren over de ruime mogelijkheden welke dit schip aan boord heeft.


U kunt zowel binnen als buiten recreeeren op dit prachtige schip.

Voor meer informatie kunt u per mail of telefonisch contact met ons opnemen.
 

Om te reserveren klikt u op volgende link :Bounty